Latex Bond Creative Commons License 2022.12.10 0 0 18466

Na, ez tényleg egy nagyon jó kérdés, köszönöm, hogy feltetted! :))

 

Valóban nehéz szívvel válok meg tőle, különösen, hogy egyetlen egyszer sem volt rajtam a megléte óta.

Annak fényében meg pláne ragaszkodom hozzá, hogy milyen kálváriával járt a beszerzése.

Ez volt ugyanis, amiből először úgy érkezett meg hozzám az első küldemény, hogy szanaszét volt vagdalva mindkét melle, kifolyva belőle ez a zselés szilikon folyadék, szörnyű volt még a látványa is. Itt írtam is róla anno és képet is csatoltam mellé:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=153329614&t=9067902

 

Vélhetően a bunkó vámosok kerestek a mellében csempészett anyagot vagy a Magyar Postán gondolták úgy, hogy kiváló tréfa lesz, ha szétszabdalt mellekkel érkezik meg a vevőhöz, mert a csomag előéletét visszanyomozva a német elosztóban még bontatlan és ép volt.

Az csak a személyes szerencsém, hogy az eladó volt olyan kedves és küldött még egyet szó nélkül ebből a - már azokban az időkben is méregdrága és azóta csak tovább drágult - holmiból és nem akadékoskodott túl sokat a  reklamációmon.

 

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, hogy miért is adom el, 3 egyszerű indok:

- Nagyon-nagyon-nagyon ritkán van alkalmam, hogy ilyesmit felvegyek (nem járok partizni és hasonló zárt körű bulikba, ahol ez kifejezetten jópofa és ütős "öltözék" lenne), otthoni játékokhoz meg szerintem túl hosszadalmas lenne az előkészület hozzá.

- Másrészről ha fel is akartam volna venni, akkor is mindenképp asszisztenciát igényelt volna a súlya és felvételi nehézségei miatt.

Még így, cipzárosan sem egyszerű belebújni egyedül egy tizen-akárhány kilós göncbe belső síkosítás nélkül, márpedig köztudottan nem szabad szilárd "szilikon" játékszerekre szilikon alapú síkosítót kenni (mint ahogy a latex göncökre szokás), a vízalapúakat meg túl hamar beszívja a bőr. Emiatt kizárólag a vegyesbázisúak jöhetnek szóba öltözködés segítőként, ami ugye nem olcsó mulatság. (A talkum por szintén nem nyerő olyanoknak, akik izzadásra hajlamosabbak.)

- Harmadrészt nagyon kell most a pénz másra, amit napi szinten használnék, nem pedig évente egyszer(se). :)

 

Kb. ezek vezéreltek a döntésemben, de most, hogy megkérdezted, kezdek egyre inkább elbizonytalanodni. :))

Előzmény: djt-123 (18465)