Kelcsiapu Creative Commons License 2022.12.10 0 0 4663

Hessler nagy név a szakmában! Nézz szét a többi feltett videója között is, van több 350-es, lehet instrukciókat kapni a fejlesztésre a saját gépedhez is.......

Kisteleken tudok ajánlani egy fiatal, ügyes és megbízható szakembert. Nagyon jól felszerelt műhelye van, meg persze rengeteg munkája, de még a tavasz kezdete előtt inkább be tud vállalni, mint később........ pl. januárban, februárban........ Csak önindítós motorokat vállal, de tudtommal a Suzukid az. Nekem is ő hozta rendbe mindkét motoromat (DR650RSE, Ténéré 600). A DR-be vettem korábban egy Mikuni TM40-6 karbit használtan, azt is ő tette rá, egyébként mindkét motort tökéletesen kalibrálta. Addig dolgozott vele, amíg nem lett tökéletes. A Mikunihoz is kaptam három fúvókát, de csak az egyik volt jó hozzá, mivel rakják ezt több típusba is.......... Hessler a webshop-jában is árul ilyet, persze újonnan........ DR350-hez is...... BIG-hez is...... :-)

A videód klassz lett! Feliratkoztam már korábban, így pár óra múlva láttam is, ahogyan feltetted. Érdekes ez a 360 fokos lehetőség a felvétel készítésre....... :-)

Előzmény: Éter. (4661)