Landsmann_ Creative Commons License 2022.12.09 0 1 56103

Nem vagyok olyan öreg, de azt is figyelembe kell venni,hogy esetleg használni is szeretném. :D Hiába élem túl a megépítését, ha esetleg már olyan vén leszek, hogy vezetni nem tudok. :D A 2030 még beleférhet, de tuti nem lesz kész addigra. Az útépítés is olyan mint a magyar vasút. Jó esetben pontos, de inkább késik. Hamarabb sosem jön. 

Nem mis értem hogy gondolták, hogy majd az M3 "pótolja" a 4-es főutat. Nyilván nem. A plusz kerülők miatt. Éppen ezért sem éri meg például Debrecenből Pestre, M1 irányba menni az M35-M3 útvonalon. Amit nyernénk, elvész a hosszabb úton, plusz ugyebár az üzemanyag költség is több. Talán egyszer mentünk arra Győrbe. Utána már a 4-M4 volt az útvonal. Akkor még csak Abonytól volt meg az M4. Tavasszal már Törökszentmiklóstól.Az már azért haladós volt. De onnan Karcagig kín volt. 

Pár éve mikor Esztergomba mentünk Suzuki gyárlátogatásra, a solymári Auchan parkolóban volt a gyülekező. Akkor még alternatíva volt az M3 felé menni, hiszen az M0-áson még észak felé mentünk a hírhedt budakalászi körforgalmon át. De így, hogy az M4 már egész jól elnyújtózkodott keleti irányba, megfontolás tárgyát képezné, hogy merre is lenne érdemesebb menni. 

Előzmény: dimelo (56102)