Latex Bond Creative Commons License 2022.12.08 0 4 18464

Legnagyobb sajnálatomra eladósorba kényszerült egy kiváló állapotú, hangsúlyozottan SOHA fel sem próbált (tehát higiéniai szempontból is kifogástalan) szilikon teljes alakos catsuit.

A termék fellelhetősége az eredeti vételárral és full leírással itt található:

https://www.ebay.com/itm/Silicone-Breast-Forms-E-Cup-Fullbody-Ankle-length-Pants-Transgender-Drag-Queen/323346114037

A lényegesebb paraméterek:

72-110 cm-es mellkasra passzol, lévén 72 cm-es a mell alatti körméret és az anyag nagyjából 150%-os nyúlásra képes.

A ruha méretadatai és a nyúlási képesség alapján ily módon könnyedén kiszámolható a többi mérettartomány is.

(A ruha adatai a termék részletes leírásában megtalálhatók.)

 

Az "E" kosaras mellek töltete folyékony (zselés) szilikon, így anatómiailag és élethűség szempontjából is felső kategóriás cuccról van szó.

A ruhán az egyetlen "sufnituningot" Kriszta hajtotta végre a tőle megszokott kiváló minőségben (és ez sokkal inkább előnyére szolgál a ruhának, semmint levonna az értékéből) az, hogy hátul cipzáras záródásúra lett átalakítva a nyakon keresztül történő bebújás helyett.

A nyakon át történő felvétel ugyanis kb. a lehetetlennel egyenértékű próbálkozás lenne, lévén a ruha több, mint 10 kg-ot nyom és nincs az a bivaly erős ember, aki beleszuszakolja magát a nyaknyíláson át. Ezért lett cipzárassá alakítva, ami egyébként is egy rendkívül bravúros megoldás volt Krisztától, mivel szilikonra nem használhatók a megszokott latex ragasztók.

 

Mindezen öltözködést segítő átalakítást, valamint azt figyelembevéve, hogy a ruha még egyetlen egyszer sem volt használva, az eredeti ár 80%-áért, azaz 120.000 Ft-ért megválnék tőle. (A józan ész keretein belül alkuképes vagyok!)

 

 

Ha valamilyen részlet nem lenne tiszta a fotók alapján, akkor szívesen megmutatom és/vagy válaszolok a kérdésekre.

 

(A 2 fotó közti színeltérés senkit ne zavarjon meg, különböző alkalommal készültek, az 1. természetes fényben, a 2. mesterséges megvilágításban, ezért inkább az első áll közelebb a valósághoz színhűség szempontjából.)