Bromhold2 Creative Commons License 2022.12.07 -7 0 157

Most del ota csak hallgatom a hireket ha idöm van es itthon vagyok, most irtam rola hogy Nemetorszagban puccsot kisereltek meg de idöben elkaptak a puccsiatakat, fegyveres-eröszakos modon a nemet szöv. parlamentet, a Bundestagot akartak elfoglalni, egy nemet herceg vezette a puccsistakat, es van egy orosz oroszorszagi elettarsa is, aki szinten le lett kora reggel tartoztatva, mert a nemet szöv. allamügyesz nyomatekosan azazl vadolja hogy az orosz oroszorszagi nö segitett a puccsistaknak Oroszorszag kepviselöivel valo kapcsolat letesiteseben.

 

A nemet puccsista herceh lett volna az alalmfö, mar arbnyekkormany is volt, abban a szövetsegi igazsagügy miniszter egy AfD-s bitonö lett volna, aki nem is olyan regen meg az AfD kepviselöjekent listan bennt volt a Bundestagban mint kepviselö, most meg visszament a biroi szekebe.

 

Majd leesek a szkröl emiatt az oroszorszagi vonaltol, alig tudtam magam vissza tartani, hogy mashol ahol sok oroszorszagi es az EU.ban es Europaban is elö orosz is ir, hogy valami nagyon durvat es rondat ne irjak nekik.

 

Node azert vagyok annyira pragmatikus, hogy megvarom hogy  a  kihallgatasok eredmenyekent meg több  embert aki  ebben a puccsista haloban involvalva volt,  ebben a fegyverrel vegrehajtando eröszakos uton valo puccsban  mint resztevö  megtalalnak es öket is letartoztatjak (az osztrakoknal es az olaszoknal is volt az üggyel  kapcsolatban letartoztatas).

 

 

Tisztara egyesek ebben a nehez helyzetben   -amiben sokan elnek az inflacio es az energiavalasag miatt-    megzakkantak.

Előzmény: margarita402 (156)