Bromhold2 Creative Commons License 2022.12.07 -7 0 155

No, utanna neztem, es valoban Johnson ezt a 24.-i orosz tamadas elötti allitolagos nemet kormanyvelemenyre mondta, a bibi csak ott van, hogy a nemet kormanynak a tamadas elött nem az volt az allaspontja az  amit Johnson itt allitott, ennek a Johnson (fake) allitasnak a nemet media utanna ment, es relevansan kimutatta hogy Johnson itt fakezott.

 

 

A háta közepére nem hiányzott (és most se hiányzik) senkinek itt Európában egy elhúzódó háború

 

Nemcsak elhuzodo de semmi fele haborut sem kivant Nemetorszag, es ez par nappal a febr. 24-i orosz tamadast megelözöen Scholz is mondta a moszkvai Putinnal valo targyalasainal, az azt követö sajtokonferencian is, espedig azt mondta hogy a mar hetek ota akkor tartott oroszorszagi fegyveres eröknek a fegyvernemeinek az ulran hatarhoz valo atcsoportositasa haboru celjara nemkivanatos, a haboru nem kivanatos, es nem eszkalalni kell az oroszoknak, hanem deeszkalalni, es  az Ukrajnaval valo differenciaikat diplomaciai uton targyalasokkal szükseges megszüntetni es nem haboruval.

 

Ennek a lenti linktartalmakban utanna nezhetsz hogy Scholz Moszkvaban rövid idövel az  Ukajna elleni  több mint ezer kilometeres fronton inditott orosz katonai tamadas elött mit mondott Putinnak, es a varhato orosz katonai tamadassal mint haboruval kapcsolatban miket mondott, a valosagban pont az ellenkezöjet annak  mint amit Johnson itt befakezott.

 

Hogy Oroszorszagnak területszerzesre ment a katonai tamadasa Ukrajna ellen ki, ez teljesen nyilvanvalo volt, az is, hogy az ukranok ennek ellent fognak tartani, hiszen nemhogy a donbaszi szakadar területek  a valosagban oroszorszagi fegyveres alakulatok altali ellenörzesebe nem mentek bele evekig, de meg a Krimen 2014. februat vegen kezdödö -szinten oroszorszagi fegyveresek altali megszallasa es az azt követ Orosz Föderacio altali benyeleset a Kimnek sem fogadtak el, espedig konzekvensen nem fogadtak el.

 

Merkel: na ja, Merkel allitolag nyilatkozott mostanaban -en ezt nem olvastam, nem is tudom hogy hol is keressem- es ebben allitolag azt mondta hogy a 2015.-ös menekültvalsagot nem jol kezelte, hogy mit ertett es miert a nem jol kezelesen azt en nem tudom, hogy itt  az energiahordozokkal kialakult valsagot erintette volna, azt en nem tudom, de egy biztos: az en megitelesem szerint Merkel mindig is hajlando volt a kormanytagokon atnyulni ha ezt szüksegesnek itelte meg, de  ugye az oroszorszagi Gazprom mar tavaly a 2. felevben nem töltötte a tulajdonaban (Gazprom-Germania & co) es a kereskedelmi kompetenciaval is rendelkezö orosz cegek tulajdonaban levö nagy  es nemet területen (es osztrakon) levö gaztarolokat, tehat itt Merkelnek mivel tavaly meg novemberben kormanyfö volt, kellett volna a csengönek szolnia,  es meg akkor is intezkedhetett volna, ha meg nincs meg a valasztasokat követö koalicios kormany, mert ugye a szekben decemberben is egy kicsit  meg Merkel ült, oszt ahogy több pelda volt arra, Merkel ha kellett  valoban pillanatokon belül atnyult a kormanytagokon, ehhez a nemet Alaptörveny lehetöseget biztosit, vagyis az alapjan minden kormanyvonalnak minden idöben  a meghatarozoja a nemet szövetsegi kancellar/kormanyfö,.

 

PS.: en pont ezert mert Merkel mindig is hajlando volt a kormanytagokon ha ugy latta hogy az szükseges- atnyulni,  mindig is Merkel parti voltam, vagyis egy kompetens allamvezetönek tartottam, de amit a 2. felevben tavaly honapokig mint aluszekonysagot mutatott, ellenere hogy egyertelmü jelek voltak itt arra hogy Oroszorszag beindult az energiahotdozokkal valo zsarolasi uton- no, mindezek ellenere Merkel honapokig a ra nem jellemzö becsukott szemekkel csak üldögelt nagy langyosan- ezt a magatartast en Merkeltöl nem ertettem.

 

Nagy hiba volt ez Merkel reszeröl, es maganak a CDU-reszeröl is. (Mar az is hiba volt  szerintem Merkeltöl, hogy hagyta hogy Söder ki legyen tolva a szöv.szinten inkompotens masik CDUstol aki aztan a CDU/CSU-nak a kancellar jelöltje lett, ma meg mar a kutya sem emlekszik ugye a nevere, bennt van a süllyesztöben a pali aki Södert kinyomta a jelölt szekböl.)

Merkel valoban ismerte Putint, es megis hagyta magat megvezetni,  minden esetre ez a latszat.

 

No, a linkek: az elsö a kozvetlen reagalas nemet reszröl a Johnson fele fakezasra, abban van egy szövegreszben egy link, lennt beteszem, ha arra ramesz, akkor eljutsz az orosz febr. 24-i tamadast csak par nappal megelözö Scholz moszkvai latogatasarol valo hirhez, benne Scholznak  a Putinnal közös sajtokonferrenciat mint video is mutato tartalomhoz, no akkor >

 

https://www.spiegel.de/ausland/ukraine-krieg-boris-johnson-behauptet-deutschland-habe-zeitweise-schnelle-ukrainische-niederlage-favorisiert-a-8d2d7852-66bb-48ef-aef0-61789b201864

 

 

Auch ein Besuch von Bundeskanzler Olaf Scholz (SPD) bei Putin blieb erfolglos.

 

Ebböl ^ a tovabbvezetö linkbol aztan az ottani cikkben levö Scholz moszkvai latogatasat erintö tartalombol idezet >

 

 

Bundeskanzler Olaf Scholz (SPD) hat den russischen Präsidenten Wladimir Putin in einem direkten Gespräch zu einem umfangreichen Dialog über den Konflikt zwischen der Ukraine und Russland aufgerufen. »Lassen Sie uns diese Dinge im Wege des Dialogs weiter bereden. Wir dürfen nicht in einer Sackgasse enden, die wäre ein Unglück«, sagte Scholz in Moskau. Er sehe keinen vernünftigen Grund für den russischen Truppenaufmarsch an der Grenze zur Ukraine. Deswegen sei nun Deeskalation gefragt.

Előzmény: margarita402 (149)