ace Creative Commons License 2000.03.14 0 0 262
Jo a filmklubot visszahozzuk, ha valoban latjatok ertelmet. Az abbamaradasanak oka; az egyetem es a mozi kozos befektetese, miszerint az A/1 teremben letrehoztak egy X 000 000 mozitermet ahol, hetfon, kedden, szerdan este is ket filmet vetitenek. Ez volt a terv, es emiatt a Dc-ben abbahagytuk a vetítest, hisz valóban vicces lenne ha a "házon" belűl teremtenenk egymasnak konkurenciat.

Más: miért zsákbamácska az esti program, minden benne van az epp aktuális műsorban. Mit szeretnél részletesebben látni? Plakátolni az egyetemen 160 Ft/db-ért lehet mint gondolom te is tudod.

Alternatív nekem az, ami az epp aktuálisan futo trendekhez képest másságot mutat, alternativát nyújt a megszokottakhoz képest. Nem vitázni szeretnék, de az Európa Kiadó semmivel sem alternatívabb számomra mint a Stakka Bo vagy a Massive Attack.

Mire gondoltal mikor azt mondod, hogy "nem csoda ha nem mennek oda az emberek"
A Dc a tömegigényeket kielégítő napokon teli van, az alternatív estéken (nekem a Tilos Rádió zenéje is az), és a koncert napokon amikor nem vagytok sehol. A Fintor pedig ha nem az egyetemisták "napjait" nézzük szintén teli van.

Ne értsetek félre, tényleg kösz a kritikákat, mert anélkül a legnehezebb dogozni. Az elso ev vegen 4000 peldanyban sztszort kerdoivre, miszerint hogyan tovabb dc 20 korulbelul ha valaszoltatok.

ace

Előzmény: Törölt nick (261)