zdcmchy Creative Commons License 2022.12.03 0 1 430485

Tény az, h az egész eu usa-csicska.

 

Na nem éppen, Ursula körül kezd már fogyni a levegő, ha átkerül a nato-hoz akkor elszakadt ez az utolsó szál is.

 

A lengyelek azért lógnak ki, mert történelmi okokból területi igényeik vannak a felbomlás szélére került ukrajnával szemben.

 

Arra már putyin is rábólintott, várják a megfelelő időt amikor mint békefenntartók birtokba vehetik.

 

A magyarok orosz érdekeket képviselnek, az meg egy libnyak propaganda. A saját érdekeinket képviseljük azzal, h ragaszkodunk a vezetékes gáz és olaj további vásárlásának jogához. Most ezzel képviseljük az orosz érdekeket, v mi?

 

 

Igen, ezzel is de lényegesebb, hogy a vétó állandó lebegtetésével felpuhítjuk azokat a szankciókat amit orosz ellenesnek kommunikálnak, de valójában a 4. német birodalom ellen irányul az.

Egyáltalán nem lenne meglepetés ha a német miniszter a tanácsban megszavazná a magyar pénzek felszabadítását. Lélegzetvételt már kaptunk a helyreállításival, a nélkül bukott volna ez a kormány.

...bár érdekes, mert szerintem most a francia se ellenség, az olasz akár szövetséges is lehetne. 

Magasabbról madár távlatból nézve meg azt láttad, hogy fél évszázad alatt a megszokott Párizs-London tengely európa tengelye keletebbre tolódott. Ha lesz valami változás oroszországban akkor kitolódott az Uralig. Nem sok hiányzik már ahoz se, Moszkva az már rég eu. kompatibilis ...vagy tán még libnyakosabb is mint szeretnétek. (((((-:

Előzmény: robopassmeet (430478)