emzeperzxéc Creative Commons License 2022.12.01 0 0 691681

Az eddig is tudott volt, hogy a "német" úgynevezett evangélikus úgynevezett egyház évente 10+ millió ajrós összeggel tartotta fenn a szí-waccsot, az viszont új elem, hogy a német állam is beszállt ebbe, 8 millió ajróval, 2026-ig évi 2 mio ajró. 

A lügenpresse egy része már ezt is kifogásolja: 

 

Rechthaben ist eine deutsche Disziplin

 

Ez a cikk végig olvasható, bár guglifordításban magyarul elég nehézkes, angolul valamivel jobb. 

(A lényeg, hogy a cikkíró szerint az amúgy 100% grünenazi indítvány beterjesztői és az azt elfogadó egyebek basztak végiggondolni azt, hogy ezzel hány országot haragítanak magukra. Egyébként sokat, a digókat meg Ciprust sokkal jobban mint spanyolisztánt meg a görögöket, de azokat is, valamint a cikkíró szerint ez a kreténség a zeju úgynevezett egységét is veszélyezteti.)

 

Mindenesetre a szí-waccs4 már akciórádiuszion van, a geo barents órákon belül azon lesz vagy már azon is van, úgyhogy a provokáció folytatódik, pár nap és megtudjuk, hogy az új digó qrmány mennyire gondolja komolyan ezt az egészet.

(SZVSZ konkrétan semennyire, Lazio TAR-hoz, ami valami közig bíróság vagy mi, nálunk pont ilyen nem létezik, már egy rakat feljelentés érkezett és pár éve, a Salvini időszakban is pont ez a bíróság, konkrétabban annak egyetlen bírója akadályozta meg az akkori qrmány minden intézkedését. Igaz most sokkal szélesebb politikai támogatás van mögöttük, akkor csak a Liga volt, a ME inkább ellene volt mint vele, az 5ágúvöröscsillag ott tett keresztbe ahol tudott, most viszont a teljes qrmány mellette, bár berluszkóni talán nem annyira. 

Előzmény: Törölt nick (691680)