robopassmeet Creative Commons License 2022.11.28 0 1 430212

Ezek mögött nem konkrétan 'a' soros áll, ezek más más klubok. Csak a ződkomcsiba így csapódik le, h olyasmi, mint a soros szervezetei:-) Sorosék inkább woke meg az antifa, blm, ezek mögött. Meg a bírák 'érzékenyítése', h a színeseket kevésbé büntessék. A migszol, meg a 'hajóztatásuk'. Ill. az lmbt mögött is: labrisz, háttértársaság mint a hazai prominensei, de nyugaton is megvannak ezek megfelelői. Ill. a baloldali kampányfinanszírozások.

Ugye, a hazai baloldalt is, az action for democracy szervezete pénzéből. Azért vicces, h az amerikaiak pénze, ahelyett, h befolyna az államhoz, és az amerikaiakra költenék, beleömlik ilyen alapítványokba, amiből aztán kormányt akar buktatni egy magánszemély egy idegen országban.

A műkaja, vegánszar az billgecchez köthető: a gyógyszermaffián kívül még hatalmas földbirtokvásárlásba is kezdett. És európában is, állítólag van köze a holland tehenek leöléséhez:-)

A klímánál meg olyan önjáró propaganda lett, h mint a filmben is, amit linkeltem: ha egy kutató azt mondja, h ő a mókusok étkezési szokásait szeretné kutatni, akkor sanszos, h nem kap pénzt rá. De ha azt mondja, h ő a mókusok étkezési szokásainak a klímaváltozásra gyakorolt hatásait kutatja, arra már bőven lesz keret. Meg persze ott is vannak mindenféle háttéralapítványok, a grétikét is csak felépítették, befuttatták látod. Ha te kiállnál a domboldalra észt osztani, valszínűleg nem kerülnél a címlapra a fősodor sajtóban:-)

De ő rögtön oda került.

Előzmény: Capibara2 (430211)