robopassmeet Creative Commons License 2022.11.28 0 1 430208

Persze, fagyoskodj nagykabátba a saját lakásodba. Meg szellőztesd a ruháidat:-) Timmermans féle megoldások.

Na látod, az ilyen fasságok miatt mondom én azt, h ezeket előbb-utóbb ki kell dobni a hóra. Most miért mi nyomorogjunk meg fagyjunk meg? Akkor inkább legyen háború megint. Éshát az is lesz, az előző kettőnél is közös volt, h válság és széleskörű életszínvonalromlás előzte meg. Van az a pont, ami alatt már nem tűrik csöndben az emberek. Aztán vagy polgárháború lesz, vagy csinálnak egy külső konfliktust.

Végülis mindegy, mert a minimálos az kevesebbet vásárol, így aztán kevesebb áfát is fizet. A probléma inkább az, amit lentebb is írtam, h az igazán gazdagok nem adóznak, hanem elkerülik pl. úgy, h alapítványokba öntik a pénzüket. Amikből aztán ilyen kártékony szarságok lesznek, mint a klímapropaganda is. Ezt kéne megállítani. És ez csak itt van, euroatlantiában. Ázsia azért tud jobban teljesíteni, mert ott nem engednek teret ezeknek a beteg ideológiáknak, Oroszoknál pl. az lmbt propagandát is betiltották. A politika legyen a politikusoké, a 'civilek' meg ne politizálhassanak.

Hát mivel de facto a brüsszeliták szankcióztak, aminek a következménye a gázelzárás lett, így ez nem propaganda, hanem a valóság. Az a propaganda, h ezért is orbán putyin anyámkinnya a hibás. Azok a hibásak, akik csinálták. Meg akik felrobbantották a gázvezetéket. Az se valszínű, h putyin vót.

Előzmény: zdcmchy (430203)