zdcmchy Creative Commons License 2022.11.28 0 0 430203

Ott vagy tévedésben, h a fűtés az pont olyan fontos, mint a kaja. B+ 0 fok körül van odakinn.

 

Ott vagy tévedésben, hogy a hőmérsékleted tudod emelni szigeteléssel, ismert nevén ruha, ami sokszor használhat, de egy zsíroskenyér nem, ismételni kell a bevitelét.

 

Az üzemanyag is jó propaganda, h mennyé biciklivel (mennyé te, b+ én nem akarom kitörni a nyakam) de ha már vásárolsz vmit, akkor azt szállítják is, ott meg te fizeted az üzemanyag árat, mert mindig mindent a végfelhasználó fizet.

 

 

Igen, de a sorosék globális propagandája az nem olyan hatásos mint az árának az emelése.

 

Miért, szted a náncsi néni a hibás ezekért a fasságokért, nem azok a klímaszervezetek, akik ráadásul állami pénzen ennyit tudtak kiötölni, h degelj meg hidegben?

 

Nem náncsi néni találta ki se az ársapkát se a rezsi csökkentést, a dolog lényege az, hogy a folyamatos fogyasztással érd el a hőmérsékleted fenntartását. A pulóver nem olyan jó mert sokkal ritkábban kell cserélni mint fűtőanyagot akár benned akár a kandallódban.

A másik lényeges eleme ennek a propagandának az egykulcsos adó, azzal az erőforrásokat áttereli olyan felhasználókhoz akiknek valójában mindegy mennyi a gázszámla, azok persze beszereznek pulóvert is, hőszivattyút, 3 réteg üveges ablakot is, de jóval kevesebben vannak mint a minimálosok. Az utóbbi csak áfát fizet amiből kap vissza, hogy meg ne fagyjon azért, de hőszivattyúja biztos, hogy nem lesz.

 

...az oké egyébként, az adott helyzetben nem lehetett mást tenni mint hatósági árazni dolgokat, még azt se mondhatom, hogy az az adott helyzet 10-12 év alatt jött létre. Na de ez se vezet jóra, hogy ez a nem globális hanem lokális propaganda hirdeti, hogy a bruxelles bürokratái elzárják a kimeríthetetlen úgymond orosz energiát. Persze zöldkomcsiknak a másik se tetszik, a putyinozással. Arra ráfoghatjuk, hogy azért is kellett mert aki vonakodott elfogadni a migráns áradatot se a halálos vírust azoknak rendelkezésre áll putyin az atombombával. De az még is csak jövőbe mutat mert takarékosságot hirdet. Itt ez a magasabb jövedelmeket támogató rendszer nem tetszik mert nem fedi a valóságot, hogy azok azért magasabbak mert többet tesznek be a közös jólét forrásaiba.

Egy valamit nem, arról nem beszél se globális se lokális, se sorosos se putyinos, se vírusos, hogy ez van:

 

Előzmény: robopassmeet (430201)