zdcmchy Creative Commons License 2022.11.28 0 0 430200

Ezt sem vágod. A pénz az úgy kerül oda, h ha létrehoz egy alapítványt, és annak adományozza, akkor nem kell adóznia.

 

Ezt sem vágod, arról a pénzről beszéltem amiből majd vagy fizet adót vagy nem.

 

De a ngo-t azt nem tudod 'leváltani'. Tehát ott nem feltétel, h a beleöntött pénzen a többség elégedettségére szolgáló dolgokat népszerűsítsen vagy csináljon vele.

 

 

Aha? A civil szervezetek a bajaink forrásai?

Nem ott a feltétel, hanem ott ahol valaki eladott valakinek valamit és költségét meghaladta a bevétele.

 

Miért, ha betétdíj van rajta, akkor már nem szennyez?

 

Nem, mert sokszor használják ugyan azt. 

 

Ha drága a gáz, akkor már az se?

 

 

Akkor az se, legalábbis az amit nem használtak el, az nem szennyez.

Az ár egy fajta üzenetet hordoz, hogy mit használj és mit ne. Jelenleg pl. az élelmiszerekkel elvonja a pénzt amit akkor kapsz részben vissza ha üzemanyagot vásárolsz vagy kinyitod az ablakot. A kaját kénytelen vagy megvenni, de gépkocsi helyet gyakran használnál biciklit, a szoba hőmérséklet csökkentése is könnyebben viselhető mint a korgó gyomor. Erre valók az árak, terelni a fogyasztást, egy fajta és nagyon hatásos propaganda ez is.

 

Igen, ez olyan, mint a zsidózás, a korunk zsidói a fehér középosztálybeliek lettek, akik a felelősek mindenért, és akiket el kell szegényíteni, tönkre kell tenni.

 

Ez lehet igaz, de nem erről beszéltem, hanem a propaganda jellegéről, ami felmentést dolgaidért hanem ha vannak problémák azért valaki vagy valami a bűnös. .... a jézuskrisztus, az megfeszítteted és gondolod majd rendben minden mehet tovább onnan ahol 3 évvel ez előtt megszakadt.

Ment már ez el addig is, hogy százezreket vagoníroztak be, hogy majd akkor megszűnnek a bajok, megvédjük a hazánk határát. De hamar kiderült, hogy semmi nem lett jobb, akkor próbálták a zsidót kicserélni svábra, a kommunistát kulákra, de 1956. lett a vége.

 

Azt hiszem nagyon nagy átverés ez, hogy azért szegényedik a középosztály mert egyesek biciklivel járnak és a sorosbérencekkel hirdeti a globális médiájuk, hogy jól teszik, a benne sör árát hagyják a pultnál az alumínium dobozért, ez a bajaid forrása.

Egyébként nem egységes már ebben Magyarország politikai vezetése se.

Előzmény: robopassmeet (430198)