lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1140
Templar!

Nem semmi fazon vagy Te! A szbadon eső esőcsepp alkjával kapcsolatos megfejtéseddel végképp beloptad magad a szívembe, a fizikások is max. a gömböt mondják de te a hibával terhelt eredményt modtad, szal Bingo! Bár tudnám folytatni a hibák sztochasztikus részének elemezgetésével de nem teszem :-), az eredmény így is teljes mondható, hiszen az összes hibalehetőség az objektumot érintő közegben rejlik ami jelen esetben a körülötte 'áramló' (direkt van aposztrofban) levegő.
A szivarozást én is élőben gondoltam, esetleg te hozhatnád a szivart, nem akarok égni valami gagyival. Esetleg tipp a márkára?
Legközelebb csukott szemmel is megtalálsz, csak az agyhullámaid vibrálására hagyatkozva keress! :-))))))))
A dívát is megértettem végre. Csak tod ez elég feminin szó ahhoz, hogy egy ilyen volvos-repülős-életművész-handsome-macho magát így nevezze!
A Saab tér-sík magyarázata hozzád méltatlan, nem veszem figyelembe. Dimenziókat csak korrekten, szépen ahogy a csillag megy az égen, kezelni úgy érdemes.
Másik miszték: az olasz a latin eredetű, szal minden olasz szó latin eredetű melynek van latin megfelelője (dehát nem minden latin családban lévő nyelvnek van olasz megfelelője). Nincs itt valami tarisznyás-ELTÉs?
Az alliterál szóért irigyellek..., hiába még kicsi voltam a Grétsy-grécsi-grétsi (nemtom) idejében, a Vágó meg elkurvult, nem paraméter manapság.

Urak! lore e-vel a végén nem nagyképű csak felveszi a kesztyűt!

fargo,
nézz mán be, hallod?

CYRUS!
Na? He? Mi van? Monnmán!

keton, Bolas,
keton variációja az egyik kiút. Csak kell egy orvosi igazolás, hogy a feleséged szült (meg egy házassági anyakönyvi kivonat :-))
keton legalább reál orientáltságú suliba jársz? A BME játszik nálad?

lore

Előzmény: Templar (1138)