Ne értetlenkedjek cs..meg! Az a két mondatod egymás után fűzve igencsak marhaság. Ne csodálkozzunk.
Jó.
Tudom, hogy tudsz főzni. Nem erről volt szó.
Édesanyádat innen üdvözlöm, és puszilom, főleg azért, hogy nem tesz a slambucba piros paprikát!
Én a hagymát is kihagyom belőle, de ez sem vita tárgya.
A slambucba a tészta pirítás továbbra is vita tárgya.
Valószínűleg nem itt fogjuk eldönteni, megmutattuk a két kemény oldalt, ennyi elég ide a kezdőknek. ;)
Lebbencslevesbe pirítok és hagymázok, paprikázok. Az más.
Nem. Nem kell tőlem tanulnia. Véletlenül se gondolom magamról, hogy bárkit is taníthatnék.
Csupán létező dologról írtam.
Nekem fontosak azok a receptek, amiket keleti megyékből hozok ide a Mátrába, és nyilván az is, amit itt tanulok.
Kemény különbségek vannak ezen a 150 kilométeren belül is. Jó ezt megtapasztalni. Nem csak olvasni róla.
(bocs, hogy érzékeny vagyok, és figyelem a tájjellegű különbségeket, nagypapi a megmondhatója, ez nem bántás!)