Popenka Creative Commons License 2022.11.26 -3 1 56627

Ne értetlenkedjek cs..meg! Az a két mondatod egymás után fűzve igencsak marhaság. Ne csodálkozzunk.

Jó.

Tudom, hogy tudsz főzni. Nem erről volt szó.

Édesanyádat innen üdvözlöm, és puszilom, főleg azért, hogy nem tesz a slambucba piros paprikát!

 

Én a hagymát is kihagyom belőle, de ez sem vita tárgya.

 

A slambucba a tészta pirítás továbbra is vita tárgya.

Valószínűleg nem itt fogjuk eldönteni, megmutattuk a két kemény oldalt, ennyi elég ide a kezdőknek. ;)

 

Lebbencslevesbe pirítok és hagymázok, paprikázok. Az más.

 

Nem. Nem kell tőlem tanulnia. Véletlenül se gondolom magamról, hogy bárkit is taníthatnék.

Csupán létező dologról írtam.

 

Nekem fontosak azok a receptek, amiket keleti megyékből hozok ide a Mátrába, és nyilván az is, amit itt tanulok.

Kemény különbségek vannak ezen a 150 kilométeren belül is. Jó ezt megtapasztalni. Nem csak olvasni róla.

(bocs, hogy érzékeny vagyok, és figyelem a tájjellegű különbségeket, nagypapi a megmondhatója, ez nem bántás!)

 

 

 

Előzmény: Boarhunter (56625)