Gkovacsi Creative Commons License 2022.11.26 -4 0 234305

Nem!... soha, és semmikor nem ismertem el a magyar nyelv finnugor rokonságát.

 

Néha ... azonban kénytelen vagyok szembesíteni téged a finnugrisztika állításaival... mert hogy láthatóan halovány dúnsztod nincs róla... miközben "szervilis" - módon védeni kívánod, azt amiről tkp. fogalmad sincs!

 

Én az idézeteket mindíg a magam véleményének támogatásaképpen használom.

Ellentétben a UvL- idézgetéseivel... aki mindíg az én véleményemmel szemben "keresgéli"... a mások állításait... így én valójában nem is vele...hanem a ""pánszlávista-szovjetorosz-finnugrizmus" - al vagyok kénytelen vitatkozni ( mint azt már a Klima is említette ) ... miközben valóban ehhez nem ismerem kellő mélységben a szláv nyelveket. 

De nem tehetek mást, mert ez az ember képtelen bármiféle önálló véleményalkotásra. Megkeresi neked az n+1 - dik megoldást ( idézetet ) csak ne kelljen állást foglalnia semmiben...!

Kitűnő  - titkárka - csak döntenie ne kelljen... de nem is kell... majd azt én megteszem... volt már efféle kollégám - de mindíg és mindenkor nekem kellett dönteni ... miután ezt felismertem, kitűnően működtünk...! Itt is ez van... csak ezt az UvL - még nem látta be... kicsit nagy az egója... majd letöröm!!!!... és akkor tudni fogja, hogy ki is itt a főnök... azután már szépen fog ... muzsikálni!!! 

Nem kell elfeledni, hogy a "tolmácslányok" voltak értem... és nem én voltam őérettük... csak visszaidézés képpen!!!!

Előzmény: B. Hernát (234299)