bobpal Creative Commons License 2022.11.24 0 0 2764

Tisztelt "Jimny"tagok!Tulajdonos lettem:Jimny-Nagyon jó!10 évig vw caddy-im volt Szintén nagyon jó.Szivó Diesel örvény kamrás pofon egyszerű.Sajnos karosszeria rohadt 26 éves volt.Ezért nekem óriási váltás volt a márkát illetően illetve a tulajdonságaival is.Volt egy motorhiba kódom amit egy Can OBD I I  U581 tipusú kiolvasóval szerettem volna kódozni.Nem jó hozzá.Szereztem egy ugyanilyet egy ismerőstől (hibás készűlékre gondolva).Az sem volt jó hozzá.Ugyan ott mint az enyém elakadt adat betöltésnél.Skoda oktáviához jó Fábiához  is .Az én autóm 2002-es évjárat/03.2001-4WD/CSAK ÓVATOSAN A MEGVÁSÁRLÁSÁVAL. a hasonlóévjáratúak körül.A hibát végul ismerösi körben behatároltuk amit orvosoltam is Hibakód nélküli lett.Nem tudom melyik fajta hibakód kiolvasó jó hozzá.Egy régit találtam de ez már nem kapható: OBD II mini interface Supports all OBD II protocols Ehez az internetről lelehet tölteni Piston OBD II.Eg ilyennel lett kiolvasva mindent tud.Hátha segitettem valakinek a vásárlással kapcsolatban.