Abraka Dabra Creative Commons License 2000.03.13 0 0 5213
Jó napot jó szurkolást! (Knézy feeling:-)))
Néhány SZVSZ-t írnék:
Csapatok:
Maclaren: Gyorsabb mint a Ferrari, de a megbízhatósága a tavalyinál is rosszabb. Ha nem tesz valamit a Mercedes bajban lesznek.
ferrari: Nincs olyan gyors mint a merci, meg amilyen nagy hangjuk volt, de a megbízhatósága kárpótolja, ha így marad nem lesznek bajban:-)
Jordan: Jók a fiúk, jó a kocsi, csak éppen ki kéne bírnia a versenyt. Talán majd legközelebb.
Jaguár: Hehehehehe. Irvine féle nagy arc, és nulla teljesítmény
Wlliams: nem rossz kezdet, reméljük így folytatják. Button nagyon ügyes, ebből a fúból még VB is lehet.
BAR: ott tartanak, ahol tavaly kellett volna. Sebaj, csak akkor tavaly minek indultak. De végre pontszerzők voltak. JV okosan vezetett, nem nyomta szét a kocsit, nem hagyta magát megelőzni.
Minardi: szép a színe:-)) Jönnek rá a méhek+palikék összekeverhetik a Jordannel:-)
Prost: szép a színe...
pilóták: MH gyorsabb volt mint MS, ha a kocsija bírja ők lesznek versenyben. DC akármit mond nem tudja megelőzni MH-t. RB ügyes volt, de lehetne rámenősebb. Így hamar MS kiszolgálója lesz. Button ügyes Talf Sch okos volt, nem hebrencskedett, és jól tette. Hasonlóan JV. Irvine mint megszoktuk...:-)
A verseny dögunalom volt, előzés nuku, ez így hosszútávon borzalmas lesz.
Palikék:
Hááááááááááááááát. Lacika kicsit visszafoghatná a hangerőt, meg a szemét is használhatná. (Mika Salo lógó szárnyú boxlátogatását ketten is sima kerékcserének vették.) A legszebb az volt, amikor elmondta, hogyan tuningolják a Mugen Hondánál a Ferrari motort:-)))) Padlót fogtam. De azért jobb volt mint a jenci, szóval még van esély. Ketten már elég jó százalékban találták el a pilóták nevét:-))) (Azért a Saubert, és a Prost-ot nem kellett volna összekeverni.)