roncsfelújító Creative Commons License 2022.11.20 0 0 18346

Egy kis segítségere lenne szükségem szerelésben jártas Skodástól, ugyanis amikor kb 2 hónapja szétkötöttem a fűtéscsap környékét nem fényképeztem, ma került volna összerakásra újra, de már nem emlékszem biztosan mi-hol volt. Egyáltalán jól áll-e a fűtéscsap karja, mert abban sem vagyok biztos, csak a festéknyomok után tájékozódtam:)

A fűtéscsapban kicseréltem az O gyűrűt. Többet belepróbáltunk, a 12-esek lötyögtek a nútban, végül a 11x2.25 méret lett kiválasztva. A helyére téve egy picit lett vastagabb a belső részénél. Még ugyebár a próba elmaradt, de remélem nem lőttem mellé ezzel a mérettel. A gyári gyűrű már teljesen megkeményedett, azt nem akartam benne hagyni ha már úgy is szét volt szedve. A talpához való tömítés is ki lett cserélve természetesen.

És még egy kérdés. A csomagtér fedelét nem lehet lecsukni, ha az ablakmosó motor a helyén van. Amikor csak az egyik csavar fogja egyből jó. Nem odavaló az a motor? A tetején ciril feliratos, úgy vélem Szamarához tartozik, de lehet valami univerzális keleti alkatrész.

Előre is köszönöm a segítségeket!