ötbites stihles ziles Creative Commons License 2022.11.16 0 4 229914

Akkor,hogy pontositsak.. valakinek el kellett ezt a folyamatot inditani. Mi kezdtük el-jobb híján.. mivel nem vagyunk benne az ilyen dolgokban,ugy-ahogy,de elinditottuk a folyamatot.

Nem mi választottunk az illetőnek bármit is,hanem,mikor Feri a topic nevében megkereste,és beszélt vele,a saját igényeinek megfelelő gépet kért-mert hát mi gondolkodtunk sok tipusu gépen,de ezen esetben tényleg jobb az érintettre hallgatni.

Feri a saját kapcsolatait latba vetve a topic nevében beszélt a kereskedővel-az illető pontosan tájékoztatva lett,kinek kell a gép,és ez is számitott az árképzéssel kapcsolatban..

A topic nem tud gyűjteni,talpalni a gép után-a benne lévő emberek tudnak..

Tulipános fórumba ugyan nem,de máshová-ahol én is vagyok.feltettem,és látták ott is..

Igen,én irtam a harminc embert,tizezerrel-csak egy számszaki példa volt-beláttuk,sokan nem tudnak ennyit adni,és nem is várhatjuk ezt mindenkitől..

Fel lett ajánlva,más is ötletelhet,kereshet jó vétel gépet-nem nagyon volt jelentkező

Először egy Makita villanyos volt a kinézett gép-aztán később lett a kiválasztott tipus-a jövendő gazda kézbe fogta a gépet,és igy lett..

Én először egy ms-231/251 gépben gondolkodtam,de ez esetben tényleg jobb,ha az illető dönt..

Én ugy gondolom,szó értelmében mindegy,ajándékozás,adomány,gyűjtés-hogyan nevezzük a dolgokat-lényeg,segitsünk ezen az emberen..

Ugy látom,azért még rajtam kivűl pár ember is igy gondolja..

És mindenki megnyugodhat,ez láncfűrészgond fórum dolognak indult,még az is,remélem ugy is tudjuk befejezni..és mindenki örül..

Előzmény: Deskó74 (229912)