ötbites stihles ziles Creative Commons License 2022.11.12 -1 3 229745

Tudod,Doki,én ugy emlékszem,hogy egy kolléga itt a fórumon szólt,hogy van egy segitségre rászoruló embertárs,próbáljunk segiteni rajta-közösen.Fát vettetek neki,meg fel is lett darabolva -ahogy kell,ugy.Aztán meg,ha már ott van sok fűrészes ember,akkor vágják már össze a szociális fát is..azt is összevágták.valahogyan ilyenformán volt,talán.. aztán ebből lett,ami lett-elévülhetetlen részed volt ezekben a dolgokban akkor-meg akik ott vágták a fát,azoknak is-meg akik pénzt adtak bele,azoknak is..

Aztán ezt a szociális favágást azóta többször ismét megrendezték,hogy-hogyan nem,nem tudom,mert honnan tudnám,ki-kivel,kinek,miért,miért nem-én innét a gép mellől nem tudhatom  a részleteket..

De az azért érdekes,hogy pont az alapul szolgáló fórumra nem teszi ki egyik,bármelyik "rendező" még azt sem,hogy lesz ilyen,meg az azért valamit jelent..talán azt,hogy nem kellünk oda-mi nem kellünk oda..

Ezt a hozzáállást megértem a nagymenők részéről-nem is várnék mást tőlük-pontosan tudod kiket értek én a "nagymenők"alatt..akik ezt a jótékonysági eseményt is felhasználják a saját maguk fényezésére..

Ám rajtad csodálkozom-soha nem soroltalak ezek közé a "nagymenők" közé..de mindegy már-olyan nehéz lett volna beirnod ide-emberek,Bánhorváti,ekkor és ekkor,ha valaki kérdezni akar róla,megtalál..-ám,ha irtál ide ilyent,és én voltam figyelmetlen,nem olvastam,akkor persze,ez a mondat nem érvényes...

Más szempont-sokunknak nem egyszerű csak ugy odamenni-messze van,jármű hiány,anyagiak..nem mentegetőzés,de azért ezt is mérlegeld..én pl azon a szombaton is dolgoztam-ahogy sokan mások is,de  ez az én bajom,hogy szombat is munkanap..

 Aztán látod,mit hoz a világ-megint gyűjtűnk,egy rászoruló részére,és ugy tűnik,talán össze is jön a dolog-igen,a bánhorvátista nagymenők nélkűl is..meg egyéb nagymenők nélkűl is-igen dolgozunk rajta,hogy összejöjjön-nem akkora hajcihő,és villogás,mint nálatok a dolog,de talán összejön..

Köszönöm,hogy elolvastad..és üdv neked,Doki!