Szabaszan Creative Commons License 2000.03.10 0 0 79
Ket tortenetem lenne nekem is:
Mind a kettot nyari gyakorlatom soran meseltek a munkasok.

Az elso a regi munkahelyukon esett meg, ami sajnos "megszunt".
Az egyik munkas (nem azok kozul, akik meseltek) ugyanis ugy gondolta, hogy abban a helyisegben kezd el flex-szelni, ahol a higitot taroltak.(ne egy 2 literes kannat kepzelj el, hanem ennek a par 100 szorosat).
Es ugyebar mint tudjuk a folyamat soran igen sok szikra keletkezik. A higito pedik igen csak gyulekony...
A volt munkahely bizony eleg rendesen leegett.

A masik tortenet mar az uj munkahelyen esett meg.
A szerencsetlen aldozat fuvarozassal foglalkozott, es egy disel teherautot hasznalt. Mivel a kocsinak nem volt olyan muszere, ami mutatta volna, hogy mennyi uzemanyag van meg, a cimbora rendszeresen gyufaval vilagitott be a tankba, es ugy nezte meg, hogy kell-e mar tankolni, vagy sem. Ez eddig rendben is lett volna, hiszen a diselolaj nem robbanekony.
Igen am, de egyszer kolcsonadta a jarganyt a haverjanak, aki men akart kiszurni vele, ezert mielott visszaadta az autot tankolt bele. Csakhogy sajnos nem tudta, hogy disel, igy benzint tankolt...
...ami viszont mar robbanekony, ugyhogy mikor a tulaj legkozelebb belevilagitott a tankba, a kelletenel nagyob vilagossagot csinalt.
A mai napik nem ertem, hogy miert, de a gyerek nem halt meg.(szep voros fejjel tovabb dolgozott itt, de mar nem fuvarozott :))) )