Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.03.10 0 0 238
én úgy emléxem a magic missilenál a Dak'kon hasonló varázslata is jobb, mert uu. működik de pont egy értékkel nagyobbat sebez elvileg, de ez a nyilas dolog biztosan jobb!

várjál, én nem tudom már melyik volt a jó banda (név szerint), de ha a Mortuary színről mész az AoDA területére a téged megszólító, és sápot kérő thugok tutira a rossz társaságból kerülnek ki

én pl. fizettem nekik, aztán elmentem a főnökükhöz, ő megkért hogy irtsam ki a nőcit (a másik banda vezérét), elmentem a másik bandához, ott a nőci elmondta, hogy ők igazából rendes emberek, csak épp a másik banda iszonyatosan rosszat tesz a lelkiviláguknak, és ugyan öljem már meg a vezetőjüket, na visszamentem az előző bandához, megvágtam a főnököt (nem öltem meg!), aztán szépen visszarohantam a nénihez, az ellenfelek jöttek utánnam (a legyilkolandó célszemély is) és a két banda szépen leirtotta egymást

aztán felszedtem az értéktárgyakat (én a játék elején jöttem ide) és szép bevételre tettem szert :)

ezután kérte a csajszi, hogy öljem le a Blackroset is

na őt mán megöltem, illetve ő támadott nekem, mert nem voltam hajlandó kiirtani a pozitív társaságot

én most lehet hogy ünneprontó leszek, és tudom hog a név fontos, de nem lehetne valami játék független név, vagy ha már játék inkább a BG-ből, vagy a Forgotten Realms világból?