Szegre akasztott s cipő Creative Commons License 2022.11.11 -1 2 34711

Fordulat várható a jobbikos nemierőszak-botrány nyomozásában.

 

Szinte az összes érdemi információval rendelkező tanút meghallgatták már, így hamarosan gyanúsításra is sor kerülhet abban a nyomozásban, amit egy botrányossá fajult jobbikos házibuli miatt indított a rendőrség – értesült a Magyar Nemzet. A sajtóban megjelent korábbi hírek szerint a múlt év végi összejövetelen Szilágyi György volt Jobbik-alelnök fiatal élettársát bezárták egy szobába, majd erőszakoskodtak vele. Az ügyben személyi szabadság megsértésének bűntette gyanújával folyik az eljárás.

 

A Magyar Nemzet információi szerint már több mint egy tucat tanút meghallgattak abban a nyomozásban, amelyet a jobbikos nemierőszak-botránnyal összefüggésben indított a rendőrség. 

Ismert, a Bors hónapokkal ezelőtt írta meg, hogy a Jobbik tavaly év végi, vidéki eseményén, ahol kizárólag a párt vezető politikusai vettek részt, egy korábbi, meg nem nevezett polgármester bezárta egy szobába, majd megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György volt Jobbik-alelnök élettársát

Az eseményen történteket a lap információi szerint a pártvezetés megpróbálta eltussolni. 

Később kiderült, Földi Istvánról, Jakab Péter bukott pártelnök egykori szövetségeséről van szó, aki ugyanakkor tagadta az ellene felhozott vádakat és karaktergyilkosságról beszélt.

 

Fordulat várható a jobbikos nemierőszak-botrány nyomozásában (magyarnemzet.hu)