Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2022.11.10 -1 0 34686

 

"Ki volt ma a Miskolcon a pesti úti Auchanban? Na ki?
Mamusz nélkül jött az öregecskedő feleségével és két gyerekével. Elárulom nem volt rajta mamusz és valószínűleg nem csak parizert vett. Nézett ki a fejéből, ránézésre volt már vagy 55 éves, pedig alig múlt 40. Visszafogadta az asszony vagy kirúgta a mamuszos.
A lényeg Jákob Péter. Bocs Jákob! Jakab Péter mint egy meggyötört kisnyugdíjas vásárolgat.
Hol van már minden Fideszes bebörtönzése (végül is ki ellen folyik most eljárás), hol van már a hosszú hajú ficsúrozás. Pár éve 10-ből kilencen agyon csaptuk volna, most meg az ember lassan megsajnálja.
Mondtam is magamnak “Fogsz még te ablakot pucolni!”

Így múlik el Jákob Péter dicsősége. “Az vagy aki voltál. Jakab Péter az avasról.”

Radikális, kis nyilas, liberális, bolsevik lenin fiú, majd Gyurcsányista “demokrata”. Végül pedig csak egy bevásárlókocsit tologató visszafogadott “apuka”.

Mondjuk én 6 milliós fizetésből, az életbe nem mennék egy boltba se, mindent megrendelnék, sőt.
Reménykedik, hogy felismerik. Senki le se szrja.
Jakabnak elég volt pár év, hogy senki ne ismerje fel, mondjuk egy 30 éve olimpia bajnok birkózót már csak egy szűk réteg ismer fel, de ott eltelt 30 év, aki ezred annyit nem szerepelt a médiában.

A városi legenda szerint az avason volt egy Pataki Attila hasonmás verseny amin Jakab Péter is indult, és az előkelő hetedik helyen végzett, vigasztalásul Pataki Attila lett a nyolcadik azaz a utolsó."

 

https://pestisracok.hu/most-horn-gabor-kuldte-el-a-pba-ferit-valljuk-be-videoval/

Előzmény: Modatat (34682)