AmazingGecko Creative Commons License 2022.11.09 0 0 13084

Végleg bezár a szakállnövesztés.hu oldal. Tényleg igaz, hogy a minoxidil nem lesz elérhető Európában 6-12 hónapig?

 

 

 

 

"Mivel kiemelt vásárlónk voltál ezért téged értesítünk az elsők között, hogy minoxidil hiány miatt 1-2 héten belül végleg bezárunk.

 

Előreláthatólag 6-12 hónapig nem fog minoxidil érkezni Európába, úgyhogy érdemes feltankolni belőle.

 

Sikerült még egy nagyobb készletet beszereznünk, amint ez kifogy bezárunk. Így ha rendelhető még az oldalon, akkor még maradt belőle készleten.

 

Holnap este megy email mindenkinek a részletekről, de szólni akartunk neked mielőtt mindenki más is ráugrik a véges készletre.

 

 Ha bármiben tudunk segíteni, ahogy mindig, emailben most is elérsz minket!"

 

 

"Írtátok hogy mostmár kezditek elhinni, hogy tényleg bezárunk, de még mindig olyan hihetetlen. Sajnos nekünk is az, de ez már végleges döntés a részünkről és nem fogunk a jövőben sem újranyitni.

 

Nem azért írjuk ezt neked, hogy marketingezzünk, hisz nem tudunk több készletet beszerezni, úgyhogy ígyis-úgyis csak addig tudunk nyitva maradni amíg ki nem fogyunk.

 

Viszont szeretnénk mindenkihez eljuttatni a hírt, hogy még most kell betárazni 6-12 hónapra, mert hajnövesztés esetén visszaáll az eredeti állapot, szakállnövesztés esetén pedig foltos szakál alakulhat ki, és arra a területre újra kell kezdeni az egészet. (A megoldás 3 hónappal tovább használni miután megvastagodott mindnehol.) Sajnos ha kifogyunk utána már nem fogunk tudni segíteni, és sajnos Európában más sem. (Eu-n kívülről pedig nem lehet behozatni sajnos.)

 

Úgyhogy ha van rá lehetőséget tégy egy szivességet magadnak és tárazz be. Ha van ismerősöd akihez nem tudod, hogy ez az üzenet eljutott-e, akkor megköszönnénk ha jeleznél neki is.

 

Mi pedig több potenciális partnerrel is beszélgetésbe vagyunk, hátha sikerül valami kis segítséget kidolgozni nektek.

 

VEGKIARUSITAS kuponnal továbbra is 20%-kal olcsóbban kapod a kiegészítő termékeinket, beértve a dermarollert, biotint, és a szakálligazító termékeket is, így azokból is érdemes lehet feltankolni (még soha nem volt ilyen jó kedvezményünk). 

(Minden folyadékos rendeléshez továbbra is ajándék speckó pipettát adunk ajándékba zárásként.)"