badmad Creative Commons License 2000.03.09 0 0 5878
Hát akkor szépen, sorjában.

ilyr
Nem tartom valószínűnek, hogy a Velotrade még tartana '97-es cuccokat, de majd ha járok arrafelé (azt írtad nem sűrgős) rákérdezek.

OpiumPapa
Nyertél, ezek nem millenium edisön gépek, hanem a tavalyi modellek. Az idén csupa TY, meg C series szettel szerelt bringájuk lesz, az egyetlen, ami komoly az a Deore szettes, aluvázas gépük, de az 100 felett lesz, ha egyszer majd megérkezik a nagykerbe, mert eddíg még nem volt belőle, mutatóba sem. A felsoroltak anyaga vas, illetve a nyeregvázcső (alivio) az CroMo.

napster
A Sport kiállításon vásárolni ugyan lehet, de nem jellemző, hogy akciós lenne bármi is, mivel mindenki az új cuccait hozza, nem a tavalyi, vagy kifutó szériáit. De nézelődni lehet és érdemes is, mert ha valami megtetszik, azt általában olcsóbban be tudom szerezni a kiállítás után, mivel ez ugye a Bike Posta, aminek kisebb a rezsiköltség terhelése a cuccokon. (bocs, reklám helye)

Peter28
Az Interwheel-en csak elvétve fogsz drótszamárral összefutni, inkább motorizált kecskék lesznek. A forgalmazók és gyártók többsége inkább a Sport kiállítást favorizálja.

Előzmény: ilyr (5858)