PINGYI Creative Commons License 2000.03.09 0 0 385
El ne hidd már, hogy egy 12 hetes abortum így néz ki!

Egy 10 hetes magzat ujjai közöttt még úszóhártyára emlékeztető bőrlebeny van, a fej aránytalanul nagy a testhez képest,a mérete felét a fej adja, az arc kezd_kialakulni, nem_kialakult! A haj pdig kb. a 24 - 28 héten kezd nőni. Ne hidd el nekem, nézd meg egy egyszerű terheseknek szóló könyvben. Arról nem is beszélve, hogy egy kikapart magzat inkább emlékeztet egy vértócsára, mint bármilyen élőlényre. Ami a képeken látható azok már nagyobb, valószínűleg halva született gyerekek.

Speaker - Ha magadat az állatokhoz hasonlítod, hát úgy kell neked. Egyébként erről az a véleményem,hogy ha csak a szaporodás miatt kellene szeretkeznünk, akkor a nők évente legfeljebb kétszer (vagy még ritkábban) menstruálnának (egyűáltalán tudod, ez a szó mit jelent?),mint az állatok.

"A magzat ugyanis az első pillanattól kezdve ugyanúgy tartalmazza egy teljes és az anyától független élet minden lehetőségét, mint serdülű, vagy felnőtt korában. Ezt a lombik bébi kisérletek bizonyítják.
Te mit gondolsz, a lombik bébi meddig van a "lombikban"? Születéséig??? Ez komoly? Az a magzat 9 hónapig annyira független, hogy csak általam képes élni, nem is beszélve a serdülő koráról, amikor igencsak rám van szorulva, és mivel én jó szülő vagyok, felnőtt korában is szüksége van rám.

Nem vagyok fajgyűlölő, és ennek semmi köze az abortuszokhoz.

A nagymamát annyira lehet összehasonlítani a magzattal, mint az érett búzát a frissensült kenyérrel.

Egyébként kíváncsi lennék, hol húzod meg az élet tiszteletbentarását? A legyeket sem ütöd le? és mi van a hangyabollyal, amikor a kertet ásod? A sok gililsztáról nem is beszélve! És akkor ott van még az a sok kis egysejtű, akiket szabad szemmel nem is áthatunk. Ugyanmár...Olyan jól példálóztál az állatvilággal, nézzél már körül. A hím oroszlán lazán elpusztítja a nőstény más hímektől származó kölykeit, csakhogy az ő utódai éljenek tovább, stb.

Egyébként biztos az a normális (megtörtént eset!), hogy a hívő anyuka, aki AIDS-szel fertőződött egy vérátömlesztés során, szült még két gyereket, akik mondanom sem kell, természetesen fszintén fertőzöttek, és jó, ha megélik a nyolcadik életévüket. Szóval, biztos ez így van jól...

Én egyébként a magamrészéről nem kívánom tovább látogatni ezt a topicot, egyrészt, mert sokadszorra kell elmondani és meggyőzni az újabb és újabb okostojásokat,akik valószínűleg vallási meggyőződésből írják, amit írnak. De ez még nem is lenne baj, ha a tolerancia, a másság elfogadásának egyetlen szikrája is élne bennük.

Kívánom, hogy soha ne kerüljetek olyan helyzetbe, hogy a saját bőtötökön kelljen megtapasztalni ezeket a dolgokat, talán az élettapasztalat majd megtanít mások véleményének elfogadására és mások bajának megértésére.

Újfent leírom, hogy lásd, nem tapasztalatok nélkül beszéltem, három boldog gyermek boldog édesanyja vagyok, és most borzadj! négy abortusz tudhatok már magam mögött, (mindegyiknél védekeztünk, vagy az mindegy, mi?)

Előzmény: speaker (384)