vi627 Creative Commons License 2022.11.07 0 0 6680

Sziasztok!

Peugeot 508 2.0 HDI (143LE), 2011. TPMS szenzort tetettem a felnikbe, de a gumisnál az OBD-vel nem tudta írni, de még csak olvasni sem az adatokat. Hazamentem és gondoltam megnézem mirascripttel az állítási lehetőségeket, mielőtt a valamelyik peugeot szervizhez mentem volna. Addig mókoltam, míg elkonfiguráltam az egész rendszert és fogalmam sincs, hogy (sajnos hülye fejjel nem készítettem előtte biztonsági mentést). Hiába telepítettem újra a 2.86 fw-t, a hiba ugyan úgy fennmaradt. Mégpedig az, hogy a gombok más-más funkciót hoznak elő, nem azt, amire valók lennének. Össze-vissza állítódtak. Pl. a Rádió gombbal okézok, a tekerő gomb lenyomása rádió csatornákat kezd el keresni, a képernyőváltó meg valami menüt dob fel, amivel lehet(ne, ha működne egyáltalán) a kormánykerék gombokat konfigurálni. Szóval minden összekuszálódott, a rádió készülék gombok is. Keresgéltem a neten factory reset-szerű megoldást, de semmit sem találtam. Arra sem találtam semmit, hogy esetleg a user_config.dat fájlt hogyan kellene átírni - már ha az a megoldás -, hogy a gombok visszaálljanak. Tudom, elb.sztam, szerencsétlen, kontár vagyok stb. ezt tudom, nem kell emlékeztetni rá :D

Valakinek valami tippje, ötlete (vagy esetleg egy user_config.dat fájl :D)?