Üdv és dicsőség,
játszani ugyan már megint nincs időm, de azért a számat (billentyűimet) koptatom egy kicsit.
A beállítottság itt a PT-ben, de nekem úgy rémlett, hogy a BG-ben is legfeljebb az alap három kategóriában számított (evil, neutral, good), a finomítások legfeljebb bizonyos feladatok, vagy varázstárgyak esetén voltak érdekesek, mint az a csak LG karakterek által használható vércsepp varázslat még valahol a játék elején. Én a LW előtt lettem LG, de érdekes módon az is maradtam (eddig), pedig pl. a csajnak megkerestem az ellopott papírjait, holott a lehetséges válaszok alapján egy LG-nek a "törvénynek meg kell lennie, bár sajnállak" verziót kellett volna szerintem választania.
Abishai: NO és Morte (igaz, már 5. szinten) simán leverte, Dakkon Power of One és valamilyen zerth varázslataival (olyan, mint egy pajzs, egy ovális burkot húz köréd).
Klán, site: sajnos a HTML-hez én is sügér vagyok, viszont irkálást szívesen vállalok és miután egy DTP stúdióban töltöm a napjaim, Photoshop és egyéb témákban is szívesen segítek. Azt hiszem, hogy érdemes lenne egy olyan jellegű struktúrát csinálni, mint a BG Chronicle, ahol egy oldalról érhető el az összes komolyabb játék információja, szerintem ebből a szempontból még a BG sem lefutott.