Szoszi
2000.03.09
|
|
0 0
4745
|
OK OK BOCSIKA!
Tényleg nem esett 86-ban az eső. Valószínű azért rémlett úgy mert akkor még az ujjonc Sennát a riporter esőmemőként jellemzte a gokartos multjára hivatkozva.
u.i.: Szerintem idén a BAR Honda még az én kis kedvenc Williams BMW-mnek is csak a hátsó szárnyát csodálhatja majd a versenyek alatt.Van egy képem is róla egész sokkolo hátulról. Az van ráírva,hogy "BMW POWER".
Willeneuve-től nem értem miért vagytok ugy elájulva amikor ő világbajnok lett akkor még másik hat pilóta az lett volna azzal az autóval!
Hakkinenről ugyan ez a véleményem ,sőt Hillről is!
Ezek SZVSZ olyan pilóták akik jókor ültek jó csapat jó kocsijában.Ja és Irvine is ilyen! Amit pedig Coulthard művelt tavaly a Mercivel az egyszerűen vicces.Neki még ez a lehetőség is kevés volt. Akik nem ilyen pilóták: Bariccello,két Schumacher,Frentzen,Wurz, "Fizikella".
Bariccello idén megmutatja milyen jó pilóta!
Schumacher meg egyáltalán nem német gépezet aki csak a VB-re hajt. Ha így tenné akkor amióta Senna meghalt minden évben világbajnok lehetne,hiszen minden csapatfőnök tudja,hogy messze a legjobb képességekkel rendelkező versenyző az egész mezőnyben.Pont olyan mint Senna volt!És ne felejtsük el,hogy Sennát is sokan utálták. De őt egy valami érdekli ,hogy egy olyan csapattal nyerjen amelyik nem teheti meg,hogy minden évben bevásárolja az éppen aktuális legjobb motort, mint pl. a Mclaren és a Williams tette azt éveken keresztül.Schumit és a Ferrari szurkolókat már csak ezért is tisztelet illeti ,hiszen ők minden évben Ferrari motorral kell ,hogy versenyezzenek!
Egyébként volt egy év amikor nagy Villeneuve fan voltam ,mert azt hittem ő tölti majd be azt az űrt amit Senna hagyott maga mögött,de minden évben egyre jobban kiábrándultam belőle hiszen bebizonyította,hogy az autója volt különlegesen jó akkoriban és nem pedig Ő!
Ez az egész hozzászólás SZSZSZ van ahogy már MAUL is írta lentebb! SZSZSZ=Szöszi Szíve Szerint
Hajrá Williams BMW! :) |
|