Luftwaffe
2000.03.09
|
|
0 0
227
|
Na, szerintem a következö az alignmentek ertelme az ad&d crpg-kben:
Lawful good: olyan jo vagy, mint egy falat kenyer, csak a rosszfiukat ölöd, abbol is csak a nagyon rosszakat, nemes celjaidat nemes eszközökkel ered el
Chaotic good: jo vagy (de azert nem annyira :-) ), nemesek a celjaid, de celjaid erdekeben neha csinalsz gonosz dolgokat (penzszukeben lopsz, stb) ... na ez fxik nekem a legjobban
Neutral good: na szerintem ez lenne az eröszakmentes hozzaallas (inkabb kidumalod magad, mint harcolsz)
True neutral: hiszel a jo es rossz egyensulyaban es teszel is erte, hogy ez az egyensuly fennmaradjon (pl. a BG-ben az ankheges palyan csak egy par ankheget irtasz ki...nem akarod teljesen kipusztitani a fajtajukat, mint ahogy sokan tettek :-) )
Neutral evil: a kicsi gonoszka, ritkan gyilkolaszol jokat, surjen lopsz, elegge artalmatlan vagy
Chaotic evil: na ez aki megszökött a dilihazbol ... kill'em all hozzaallas, passziobol ölsz, valogatas nelkul jot-rosszat egyarant
Lawful evil: a celjaid gonoszak, barmilyen aron el akarod erni öket, gonosz dolgokat csinalsz, de csak akkor, ha hasznod van belöle
Udv: Luftwaffe |
|