PINGYI Creative Commons License 2000.03.09 0 0 382
Speaker

"a felelőtlen szexuális élet következményeit nem akarják az emberek vállalni, hiszen önmegtartóztatással, pettinggel, vagy természetes védekezési módokkal a felelőtlen fogamzás elkerülhető."

Te csak azt hiszed! Nekem még csak négyszer nem sikerült elkerülni, és szerintem rengeteg nő esik teherbe fogamzásgátlás mellett is.

Ezt a jogi kapcsolatot mégis hogy gondoltad? Beírjuk a házassági szerződésbe, hogy hetente mennyit szeretkezünk, ki hogyan fog védekezni? És ha mégis beüt egy nem kívánt terhesség? Ja az már annak a szemét gyerekgyilkos nőnek a baja.

Az a baj, úgy látom, csak fújjátok a magatokét és figyelembe sem veszitek a mások véleményét. Pedig Ilus és flyOrDie nagyon higgadtan próbál szótérteni veletek.

Az egész abortusz dolognak a megfelelő megelőzés a lényege. A kellő időben történő, széleskörű és mindent átfogó, tabuk nélküli felvilágosítás. Akkor biztosan alaposan lecsökken majd az abortuszok száma és valóban csak az fog lemondani a terhességről, akinek orvosi indokai vannak, vagy aki védekezett és úgy csúszott be a nem kívánt terhesség.

II.Ál-Dimitrij

Az, hogy egy megtermékenyült petesejt mikortól számít magzatnak, már lerágott csont. Ezt nemrég megbeszéltük, lapozz vissza, és olvasd el Sumir és flyOrDie párbeszédét, szerintem abban megegyeztünk, hogy a 12 hét előtt semmiképpen sem,addig meg bőven meg van az abortusz. (bocs flyOrDie, asszem nem szó szerint idéztem)
Egyébként jelenleg 12 hétig végzik el az abortuszt, de azt hiszem ,a legtöbb nő 6-8 hetesen vetet véget a terhességének. Ennek ellenére én most a 12 hetes magzat adatait íromide neked:75 mm és 18-20g.

Azért nemsemmi,hogy bankrablókhoz és kocsitolvajokhoz hasonlítasz minket, engem ez arra emlékeztet, amikor a rendőrség az illegális szoftverhasználókat egy kalap alá vette a pederasztákkal és a kábítószer terjesztőkkel. Szóval te sem vagy különb,te is ugyanúgy pocskondiázol másokat.

Egyébként én szívesen odaadnám a megtermékenyült sejtjeimet, a nem kívánt terhességemet.Ültessék át más asszonyokba,akik nem esnek teherbe, nem kell kikaparni engem. Ja, hogy ezt a törvény bünteti? Hát inkább azon buzgolkodnátok, hogy ezt legalizálják.

Az a lényeg, hogy nem lehet szigorítani az abortuszt addig, amíg nincsenek olyan rendelkezések, amik segítenének életben tartani minél több terhességet.És most ne gyere nekem az anonim inkubátorral, mert én kihordani sem akarom a terhességet. Amit most írok azt is leírtam már egyszer, de nem baj. Bár Satya szerint a terhesség az öröm és boldogság forrása, én nekem azért az a tapasztalatom, hogy jól hazavágott a három gyerekem megszülése. Pedig gondtalan, egészséges terhesség után gyors, könnyű szüléseim voltak, komplikációk nélkül. Szóval nem olyan egyértelmű ez a kérdés, hogy megtartani vagy nem tartani meg. A sok rossz közül kell kiválasztani a legkevésbé rossz megoldást.

Van egy Murphy törvény,idevág: Ha a szülés olyan vidám és egyszerű dolog lenne, a klubszobába vinnék a nőket és nem a műtőbe.