Hello!
Latom, tetszik a nepeknek a klan dolog...alakul, mint pupos gyerek a pres alatt ... :-)
A black abishairol: na, mint mar mondtam mikor meg 3 szintu volt a party (NO, Morte es Dak'kon), belekötöttem az egyikbe, amelyik a Hiveban lofralt... aztan az szepen le is vert, mint vak a poharat... :-( Na, erre felvesztem, legyaktam annyi thugot, amennyit birtam (minden Hive palyat meglatogattam e nemes celbol :-) ), aztan a party mingyar' 4-es szintu lett, es lass csodat, Dakkom zerth kardja magikus lett. Na ezzel a 4. szintu brigaddal aztan leirtottam egy rakas abishait (hal' istennek drbja 7000 xp, meg ezek is respawnolnak, mint a thugok).
Szoval le lehet irtani öket egyenkent egy 4. szintu partyval: NO (4. magus + bone dagger), Morte (szinten 4. szint) es Dakkon (4.szint).
A taktika a következö: Morte elkezd karomkodni, erre a demonnak felmegy az agyvize :-), Dakkon nyomja elöször a vedövarazslatait, aztan a tamadokat, aztan meg beszall a direkt gyakasba Morte melle. Eközben NO nyomja a varazslatait (mind egy szallig tamado - hiaba, a jo öreg magic missile mindig bejön :-) ), aztan miutan elfogytak a varazslatai, akkorra mar a abishai vagy kifekudt vagy annyira lesovanyodott, hogy NO levagja, mint egy disznot... ja, meg annyi, hogy Morte fogai nem hatnak az abishaira (nem magikusak), de ellenben nyagyon jo agyutöltelek... csak gyakran kell gyogyitani a charmokkal...
Az egesz dologban az a legszebb, hogy ezt annyiszor meg lehet csinalni, ahanyszor akarod (en a 6. abishai utan meguntam), csak ne felejts el pihenni közben ... :-)
Mar hogy pofatlankodnal, mindenkit szivesen latunk, aki szereti a Tormentet meg a BGt es jönedö tarsait..
Mint emlitettem, en vallalnam a site összerakasat, de jo lenne , ha valaki - aki muveszi kesztetest erez magaban :-) nomeg konyit a photoshophoz segitene a grafikanal - a többiek meg erkölcsileg tamogatnanak :-) nomeg egy kis szövegirassal :-)
Bocsi' ha hosszu voltam...
Udv: Luftwaffe