II. Ál-Dimitrij Creative Commons License 2000.03.08 0 0 380
Kedves Fórumbetyár!

Néhány megjegyzést fűznék a legutóbbi üzenetedhez:

1. A kaparás valóban az anya beleegyezésével történik. És a gyerek beleegyezik-e? Ne gyere azzal, hogy "amikor még csak 2 cm hosszú", meg "amikor még egy idegsejtje sincs" és hasonló primitív érvekkel. Hol húzzuk meg a határt emberi lény és sejthalmaz között? 1000 grammnál? 300 grammnál? (már ilyen tömegű koraszülötteket is fel tudnak nevelni!) 4 vagy 3 hónapnál? És miért ott? Vagy talán csak azt nézzük, hogy pénzügyileg előnyös-e a gyerek? Mert akkor ha mégsem az, sokkal kevésbé lenne költséges pl. születés után végezni vele.
Ez már gyilokosság? Ha ez már az, akkor itt valamit nagyon nem értek ebben a felvilágosult, modern demokratikus gondolkodásban!!
2. Szörnyű ez az egyházi diktatúra. II. János Pál = Hitler. Tisztára rettegek. Egyébként nemcsak az egyház, a törvényhozók is mértéktelenek és átlépik a hatáskörüket: elő merik pl. írni a teljesen más életstílust választó bankrablóknak és kocsitolvajoknak, hogy mit szabad és mit nem. Hol itt a demokrácia?!
3. Az asszonyok legyenek szabadok! Még szerencse, hogy ők szavazhatnak, a magzatok meg nem. A magzatok nem védekezhetnek és hiába kapálóznak, miközben abortálják őket. Így mindig demokratikusan dönthetünk az életük és haláluk felől.
4. Azt hiszem, nem a vaszektómia és az abortusz a 2 egyedüli módja a nem kívánt terhesség elkerülésének. Szerinted mi az oka, hogy pl. Franciao.-ban csak 1/6 annyi abortuszt végeznek évente (lakosságszámra számítva), mint itt? Csak nem az, hogy jobban odafigyelnek és nem rögtön a "végső megoldáshoz" nyúlnak?
5. Igazad van. Az említettek nem 50, csak 6 millió halálért felelősek.
6. Ó, borzalom! Harcoljunk a természeti törvények zsarnoksága ellen!
7. Nem vagyok vegetáriánus, egyébként nem jöttem rá, mire céloztál ezzel a ponttal.