Cleaning Cloths Creative Commons License 2022.11.01 0 0 83864

A politika tudományfilozófiailag áltudomány és a hazudozás és előadás /színészkedés és megtévesztés, tömegbefolyásolás tana. Ami a fő gond vele: hogy törvény és rendelet alkotás egy ilyen átverős rendszerre van bízva.

 

A fizika, sem az elektromosság nem lesz más kormányonként és országhatáronként. A NAP sem miattuk süt, vagy nem süt.

 

Okos ember nem kötelezi el magát tehát politikából fakadó jogváltozások miatt NAPELEM és NAPENERGIA téren. Hanem attól igyekszik függetlenül gondolkodni és cselekedni.

 

Ami kb azt jelenti, hogy jelenleg nincs túl sok értelme - a sok bizonytalanság miatt- a mindenkor éppen el is használható árammennyiség fülé lőni a napelem telepítéseket. Az áram akkukban történő tárolása sem tudja kiváltani a melegebb és hidegebb időszakok nagyon eltérő igényeit. Pláne elektromos fűtés esetén. A napsütéskor megtermelt elektromos áram melegvízben még néhány napig esetleg gazdaságosan tárolható és felhasználható, elsődlegesen. Ahogy én látom : kevesebb kapacitást érdemes kiépíteni (mint eddig a szaldós, vagy biztos áramátvételi rendszereknél volt) és a fennmaradó összeget, vagy pályázati lehetőségeket inkább hőszigetelésre költeni. 

 

 

Előzmény: trebront (83863)