Coma Creative Commons License 2000.03.08 0 0 136
...chnokol. Próbált vakkantani, de nem sikerült. A kép elsötétült, és egy szignál kúszott be. (természetesen háromszoros hangerővel a hangmérnökök újabb bénázásának köszönhetően)
-...mivel már több hónapja nem nyomtunk reklámot, ezért most megszakítjuk a sorozatot, és beadunk egy kicsit..
a háttérből taps hallatszott, majd - miután egy nihilista tapsolóember molotov-koktélt dobott az A KÖZÖNSÉG TAPSOL!!! felírat közepébe - elkezdődik a reklám:
Az előtérben hatalmas autóroncs, egy kéz lóg ki a szélvédő darabjai közül, és egy félig teli vodkásüveget szorongat... a narrátor a következőkkel kommentálja a véres képsorokat:
- Hazánkban egyre több baleset történik drogfogyasztás miatt... Emellett súlyosan károsítják a szervezetet is... lépj tovább, No Drog!
-áttünés-
egy animált fecskendő és egy joint kezet ráz egymással, és halálfejjé alakulnak át, és egy hatalomas pukkanással beleolvadnak a háttérbe, ami egy temetőt ábrázol
a narrátor nem pihen, folytatja:
- Népbutító felhívásunkat látták.
-váltás-
Zdrillek, Marcipán, Gizi, Taki bá' és Nyikoláj kézenfogva állnak egy hatalmas bankszámlaszám tetején, és mosolyogva (Marcipán összeszorított szájjal) a következőt mondják:
-adja ön is adója egy százalékát a Göthös Űrkalózok Adoptált Árváit Segélyező Xin'tarcha alapítvány részére, hogy segíthessen! Köszönjük!
(a hangmérnökök ismét bénáznak, és jön a jól ismert szignál)
és most folytatódjon a Mindent a Tirimtirimért c. sorozatunk...
Előzmény: joitt (135)