Törölt nick Creative Commons License 2022.10.29 0 0 45423

"Réz cső, kádtöltés, stb stb."

 

Nem teszem réz csőre, mert nem barmolom az NTC-t, nem volt olyan olcsó és ha most elb@szom, honnét szerezzek másikat, a hétvégén?! Látható, hogy közvetlen a kazántestből kijövő vizet méri!!! Ettől pontosabban és közvetlen már nem tudok mérni! Ha az NTC-t belenyomod a klipszbe, csak erőszakkal tudod kivenni, ezért adnak mindegyik cserénél másik klipszet!!!

Kád töltés!?

Hááááát töltöttem, DE!!! Ott vannak a fotók, a mérések! NEM tudok állandó értéket mérni, hiszen ingadozik állandóan! Ezt is leírtam és Te olvasd már el kérlek!!!

 

Mindenkinek válaszolok, tudásomhoz mérten, de én még abban a világban nőtem fel, mikor a lovat itatták sörrel, nem a kocsit tuningolták, ezért kicsit lassabb és körülményesebb vagyok!

 

Igazad van, a szervizes majd többet tud!? Azt is írtam, hogy az ismerősöm is csak a vállát húzogatta, nem tudja mi a baj, de ezt sem olvastad!?

 

Hívatnék én szervizest, de hogy és minek? A rokkantsági nyugdíj, nem arra van kitalálva, hogy jól éljünk! Dolgoznék is mellette, hogy a szervizes bérét ki tudjam keresni, de 1 tüdővel és még pár aprósággal nehezen akarnak alkalmazni!

 

Azért köszönöm az eddigi segítségedet!

Majd mutasd már meg, melyik kérdésedre nem adtam választ!?

Előzmény: Törölt nick (45421)