tfe_tng Creative Commons License 2022.10.27 -1 0 83705

Ember, még leírni se tudod a szalmabábot, nem hogy értenéd hogy mit jelent. 

A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mennyivel olcsóbb a kínai inverter, ha önmagában használhatatlan. Érted ? Kell mellé napelem, meg tartószerkezet, meg valami ember, akinek papírja van róla, hogy felszerelheti. Teljesen lényegtelen, hogy az egyik 100k, a másik 400, ha a végén 3 vagy 3,3m-ba kerül a rendszer. Ott már csak 10% a differencia, nem 400%. Érted a különbséget ? (a kérdés költői, többszörösen bizonyítottad, hogy nem)

Ezen kívül nem én hasonlítottam össze a 8M-s komplett fűtési rendszert a 80k-s kínai inverterrel. Az bizony te voltál, de aztán magyarázod véres szájjal a szalmazsákbábot.

A másik kedvenc vesszőparipád az engedélyezés, meg a szakmunka, halkan megjegyzem, hogy az említett 450k/kWp-ben ez _benne_ van. 

A logikával jössz állandóan, de látjuk, hogy mennyire hadilábon állsz vele. 

Az már csak hab a tortán, hogy a többszáz voltos kikapcsolhatatlan DC rendszer összerakása egy gyermekvasúttal egyenértékű szerinted. Mert neked papirod volt róla, hogy a magasban dolgozhatsz. Gratulálok. 

Nem tudom, hogy trollkodsz-e, vagy tényleg ennyire fingod nincs róla, de egy dolog biztos, ezzel a "tudással" ne állj neki napelemet szerelni, mert könnyen a darwin díjasok között fogsz kikötni. 

Előzmény: Cleaning Cloths (83678)