Cleaning Cloths Creative Commons License 2022.10.27 0 0 83635

Az így üzembe helyezett háztartási méretű kiserőművek közcélú hálózatba történő feltáplálásának lehetősége ideiglenesen felfüggesztésre kerül. A közcélú hálózati betáplálást korlátozó műszaki megoldás részletszabályait az elosztói szabályzat tartalmazza.”

 

+

 

"Október 14-én Palkovics László technológiai miniszter már azzal tompította az elemi felháborodás első hullámait, hogy bejelentette: egy évig lesz felfüggesztve az új csatlakozási engedélyt kérők számára a betáplási lehetőség, mert a villamosenergiahálózat minimális fejlesztésére ennyi idő elég lehet, és erre a célra kívánja a kormány fordítani az EU-tól érkező források egy jelentős részét."

 

 

Vannak itt ellentmondások és biztosan nem megvalósítható dolgok is. Az első idézetnek csak akkor van értelme, ha valaki még is megépíti a rendszerét betáplálósra és 10.31-i engedélybeadás után. Mivel nem részletezik, persze KETTŐS ÉRTELMEZÉSSEL bármikor mondhatják, hogy ez az eddig szaldóra is vonatkozik. Csiki-csukizhatnak vele. 

 

A második műszakilag tarthatatlan és értelmetlen ... mert ha olyan gyorsan meg lehet csinálni, akkor most sincs akkora gond .... ha meg tényleg akkora a gond, akkor az nem egy év lesz. 

 

 

Előzmény: stavi3 (83633)