Dr.V.ker. Creative Commons License 2022.10.25 0 7 281307

Egy kis szentimentális búcsú a BKV-s 200-asoktól: ma kiszúrtam a futárban, hogy van egy-egy 280-as a 34-esen és a 134-esen, de előbbi Békás felől már csak a Bogdáni útig jött vissza, onnan egy Citaro vitte a járatot (amúgy ezt nem is értem, hogy lehet megcsinálni, átszállítottak mindenkit? na mindegy...), a 134-esen viszont több kört is ment a BPO-805. Hála a reggeli időpontnak, sulinetmentesen utazhattam is a Szentlélek tértől pár megállót, és ennél tökéletesebb helyszínen nem is búcsúztathattam volna a 200-asokat: valószínűleg nem túlzok azzal, ha azt mondom, ezres nagyságrendi alkalommal indultam el valamilyen Ikarus 200-assal (azért főleg 280-assal) a Szentlélek térről a Tavasz utcán át vagy a Vörösvári út felé, vagy a Szentendrei úton. Tényleg egészen érzelmes kis utazás volt ez nekem most.

Fotózni azért még minden bizonnyal fogok BKV-s 200-ast a nagy búcsú előtt-alatt, aztán ha a roadshow keretében lesz óbudai vonal is, azon le fogom fotózni (ha tudom és ráérek) az utolsó óbudai Ikarust, így talán nem ez az utolsó képem róluk a környéken. A személyes búcsúm a szériától viszont ez a mai volt. Jelképes, hogy 260-assal utoljára tavaly ősszel a 118-ason utaztam, akkor a Szentlélek térre érkeztem meg vele.