doncike Creative Commons License 2022.10.24 0 0 12177

A Harmat utcában úgy 1982-84 körül volt egy komolyabb felújítás, akkor csatornát is fektettek/cseréltek és emiatt hosszú hetekig a Mádi utcában jártak a buszok, legalábbis egyik irányban. Talán ezután maradt a Mádi utca egyirányú.

Még építették a csatornát, amikor az estére őrizetlenül hagyott munkagödörbe egyszer lemásztunk kb. a zöldséges előtt, bemásztunk (guggolva-négykézláb fértünk el) a csatorna beton csövébe és a másik végén, a gyógyszertárnál jöttünk ki.

Kiba***tt félelmetes volt, be voltam szarva nagyon, mert enyhén íves volt a vonalvezetés és a közepén nem volt semmi beszűrődő fény sem; nem láttad se ahol bejöttél, se a kijáratot előtted.

De nem volt mit tenni, menni kellett előre, mert mögötted ott jött a haverod. Közben furán visszhangzott az egész.

Soha nem mondtam el otthon ezt a kalandot, de nagyon fasza gyereknek éreztem magam utána, nagyon büszke voltam magamra.

Szóval simán lehet, hogy a videó idején is valamilyen felújítás, esetleg építkezés volt a Harmat utcában, és azért az Előd-Bebek útvonalon ment a busz.

Vagy csak egy ad-hoc terelés, baleset vagy hasonló miatt.

Előzmény: Wolfgang76 (12176)