11_11 Creative Commons License 2022.10.23 0 0 57

 

Igazad van!!!! Bocs!!!

 

Ismerem  a báránybőrbe bujt farkasokat, itt is van bőven.

 

Jól figyeljetek!!! Teremtő üzenete!  2022.10.16. reggel.

 

 

Teremtés könyve 1. fejezet   27 Isten megteremtette az embert, saját képmására, az Isten képmására teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket.

1 Korintusi 3:16-17  16 Nem tudjátok, hogy ti Isten Temploma vagytok, és Isten Szelleme lakik bennetek? 17 Ha valaki pusztítja Isten Templomát, azt Isten is el fogja pusztítani. Mert Isten Temploma szent — és ti vagytok ez a Templom! >>>>   Isten Temploma Szó szerint: „Isten háza” — Itt szellemi értelemben jelenti a Jézus Krisztusban hívők közösségét, akikben Isten él a Szent Szellem által. Annak nem kell bizonyítani a Teremtő létezését . Nem kell bizonyítanom létezésemet  mégis hisz bennem, mert én benne vagyok ő meg én bennem.  Van aki rendelkezik bizonyítékkal.

 

Sátán és   istentagadók ,saját magukat teremtették, a saját képmásukra.  A ti képmásotokat, akarótokat erőltetitek másokra, ami az örök pusztulást hoz, az emberiségre.

Teremtő a Sátánkövetőitől, azért nem kér bizonyítékot  mert nem  az ő teremtményei!  És nincs örök élet számukra.

 

Az Teremtő Isten tagadók  az Én képmásaimat támadják az Én képmásomat megismerem  ami az enyém, az nem a tied !! Az Enyémek hisznek mert az igazság bennem és bennük van. Megvédem őket, az Én képmásom az örök életet  kapja.

 

Úgy legyen ,Teremtő Istenem ,legyen  meg a te akaratod  ÁMEN!

 

 

                           

 

 

 

 

Előzmény: 4robo4 (56)