Én a cikk szerzőjének szellemi képességeire akartam utalni. Megnevez karaktereket, amelyek nem is szerepeltek a sorozatban.
A rosszindulatú új lakóknak nyoma sem volt a sorozatban, az újgazdagokról meg az nem jött le, köszönhetően a McMester író vénájának, ami olyan volt, mint a heroinfüggő vénája, nem lehetett megtalálni, hogy bunkók lennének, csak annyi történt, mint a többi szereplővel: bunkó, mert azt mondjuk, Etus szuper, mert azt mondjuk, Lenke aranyos, mert azt mondjuk, Janka meg gonosz, mert azt mondjuk. Látható jele persze egyiknek sincs, az ellenkezőjének annál inkább: az újgazdag nem volt bunkó, Etus nem volt szuper, Lenke nem volt aranyos, Janka nem volt gonosz.
A legkisebb hiba persze az adóellenőr megnevezés, nyílván Kereire gondolt, aki adótanácsadó volt, bár ennek keverését sem értem, olyan kb. mint késdobálót mondani késélező helyett. De az már nagyobb gond, hogy neki csak annyi jött le, hogy Kerei akadékoskodik, miközben a legtöbb esetben annyi volt csak a "bűne", hogy jogos, értelmes és időszerű kérdéseket tett fel, pl. hogy Feri haverja miért parkol a járdán. Az, hogy ez nem tettszett a mindenben hibátlan, pontosabban annak csak kinevezett főszereplőknek, arról meg nem ő tehetett.