Lacus ne kavarj mer nagyon átlátszó! Ha nem ismered az alapvető munkaügyi jogot akkor ne provokálj!
Ne terelj, mert nagyon is jól tudod, hogy a tárcsával minimális közlekedési forgalmat irányító ember felelős melós, mert egy poillanatnyi rossz döntése miatt akár tömegbaleset is bekövetkezhet, ezért szabályszerűen kioktatott munkavállaló, aki vagy határozatlan , vagy határozott időre munkaszerződést kötött a munkaadójával, vagy megállapodott a munkadóval a napi egyszerűsített munkavállalási bejelentéssel, mert elképzelhető, hogy van bejelentett munkahelye, ami nem zárja ki az alkalmi munkavállalást.
Aki a vasutat építi az nem Róbert bácsi, hanem egy jól felkészült generál építőipari cég. Hogy tudd, legújabban az lett atrendi, hogy az alvállalkozói szerződésben a megrendelő kötelezhet, hogy csak állandó munkaviszonyra bejelentett dolgozó ténykedhet a tárgyi kivitelezési munkán! Én most kötöttem egy ilyen alvállalkozó szerződést, mert nem engedhettem el a nagy munkát!
Lacus ezt a felelősségteljes forgalomirányítós melót, ne téveszd össze a te kis fusi gázos munkáddal, amit minden felelősségvállalás nélkül biztosan jól összebarkácsolsz! Ne keverd össze az almát a körtével!:-))