Jtoti Creative Commons License 2022.10.13 0 0 28827

 

 

https://sissiforum.hu/news.php

 

Az oldalat nagyon nagyon régen, unokám informatikus tanulmányai kezdetén, ajándékba és tanulmányai gyakorlásai okán készítette...Kérdezte ugyan hogy milyen legyen de csak tartalmi szempontból válaszoltuk hogy egy tárhelyre lenne szükségünk, ami segitenné az itt elhangzottaknak a visszakeresésére!

Ma már az élet túlhaladta, mindenki saját blogokat és egyebeket indított... a kezdeti évek pezsgése elmúlt, bár azokkal az emberekkel találkozom, vagy csak valamilyen más formában tartjuk a kapcsolatot.

nosztalgiából vagy csak eszükbe jut, be be néznek...

Sajnos a "tárhellyel is történt valami, mert 2018 tól letörlődött minden.

Minden van valamiért! Ezt tanultam meg az utóbbi években!

El kell engedni aminek el kell múlnia!

Az örök remélem, ami  Erzsébet királynével való kapcsolatunkat jelenti!

Én pályáztam a kastélyba és elnyertem egy lehetőséget, hogy egy itteni  régi tag csodálatos rajzait amik nálam voltak a Gödöllői Királyi Kastély fél évre a kincsei között tárlókban csodálatos keretek között kiállítja AZ ÉN SISIM címmel!

Vannak még csodák, én mindig hittem ebben! a Kastély muzeológusai, és munkatársai megálmodtak valamit

ami csodálatos keretek között feltárt egy szeletet abból a tudásból és érdeklődésből ami talán innen idult el.

Az itteni tagok közül többen is képviseltetik magukat a nyertes pályázók között  

 

Szóval Szmel köszönjük Neked , akik itt megfordultunk hogy létrehoztad ezt az oldalt, és összegyűjtötted ebből a korosztályból is akit csak lehet a kedvenc témánknak!

Én külön hogy befogadtatok, holott egy másikhoz tartozom! Életem 1 kézen megszámolható jó dolog ami velem történt hogy itt lehettem, és megismerhettelek Benneteket! További érdemi munkát kívánok itt és más fórumokon Mindenkinek!