hamatőr Creative Commons License 2022.10.10 -5 6 11151

Szia

Bocs, hogy szólok, nézzük más szemszögből.

Nem véletlenül írtam az egészség kérdésben. Ez már betegség, annak is a súlyosabbik fajtája,

de mivel nem közveszélyes, nem foglalkozik vele az említett ipar... Mivel mint negatívum, sok kezdőnek

veszi el a kedvét ettől a szép hobbitól. Az meg, hogy különféle trükkökkel hatástalanítani lehet, egy

gyakorlatlan kezdő nem biztos hogy meg tudja csinálni, hamarabb elmegy a kedve az egésztől.

Volt javaslat bizonyos módosításokra, de a szolgáltató ebben nem partner. Az meg hogy az elkövető

úgy gondolja hogy névtelen maradhat, csak ösztönzi őt. Az is kérdés, hogy az elkövető személyének

nyilvánosságra hozása milyen reakciót vált ki belőle, kiszámíthatatlan, és a jogi háttér is bizonytalan.

Bizonyos területen a lehetőségét kéne csökkenteni, a reakció nélkül az akció is elmarad. Sajnos minden

területen egyre több kártékony található, a jó szándék egyre ritkább. Ezért írtam régebben is azt, hogy

a csoportok összetartó, nevelő ereje nagy. Lehet jóra, de lehet másra is nevelni bárkit. Az egyedül

maradottak meg nem biztos, hogy a sarokba ülve pityeregni fognak, kérdés, hogy a jó, vagy a rossz felé

billennek el. Az meg, hogy sikerül néhányukat elcsípni, és hallgatnak is a szóra, nem jelenti azt, hogy

mindenki jó lesz ezután.

Mint írtam, mi, idősebbek tudomásul vesszük, a lehetőségeinkhez mérten teszünk is ellene, de a kezdők,

az utánpótlás, lehet az első rugástól itthagyja az egészet, nézhetünk a szakma, a hobbi jövője felé

kifelé a fejünkből.

mni73,

üdv: Béla

Előzmény: ha1ta (11147)