Inner Circle Creative Commons License 2000.03.05 0 0 549
OFF

Az valószínű, hogy az LCD fogyasztja a naftát a kamerában, de ez a cucc nem rendez kívánságműsort hogy kell-e vagy sem... van oszt kész, anélkül különben se nagyon tudok célozni. Meg aztán betettem az elemeket és előszörre el sem indult - azt azért ne mondd, hogy előre tudta hogy használni fogom az LCD-t! :)
Amúgy cuki kis gép, amint bekapcsoltam, kinyomta az objektívet (öt másodperc zümmögés), mikor ezzel végzett, kitalálta hogy kevés az áram, kikapocsolt, és visszahúzta az objektívet (újabb öt mp. zimizümi), ezalatt tudj' Isten mennyi áram ment el, de hogy ebből egy-két fotó már kijött volna, az valószínű. Ezért van halálra ítélve a kapitalizmus! :)
A képeket valami 3,52 megabyte-ról csuktam 180kb körülire, azzal is nem akármi bénázást rendeztem. Nálam már marha kicsik, alig látom őket. A lassú letöltődésért sorry, viszonylag fontos lenne hogy látszódjon ami a képen van, ennél lejjebb már nem szeretném venni a felbontást.

Köszi a linket, bár megjegyzem, az én motorom 2000L, az nyolc lóerővel több... elméletileg, legalábbis a forgalmiban ez van, aztán ki tudja ellenőrizni? Lehet hogy ez megint olyan mint az "M" jelzés a 316-os BMW-n. :)

Előzmény: A GTV-s (546)