Törölt nick Creative Commons License 2022.10.09 -10 0 56

Gondoltam valami ilyenre en is, ezek az Oroszorszag topikbol az oroszok nagy valoszinüseggel, azert mert en elitelem Oroszorszagnak az Ukrajna allam elleni katonai tamadasat, es azon a velemenyen vagyok hogy Ukrajnanak joga van a sajat allamanak a területen vedekeznie a megszallo katonai fegyveresek ellen.

 

PS.: van egy masik topik ami szinten el van aludva, a nepszamlalasi topik, en elegge baratsagos hangnemben es beszelgetve irok ott egy ket nap ota, oszt mindezek ellenere csak nekem van amiota par nap ota ott irok minden tartalmamra minimum 4-5-6 minusz.

 

Ha lathato lenne hogy ki minuszol, akkor ez hogy onnan követnek az orosz ethniejü userok mindenhova ahova mostanaba irok-  akkor ez konkretan is tudhato lenne.

 

(Nekem az az allaspontom hogy az Oroszorszag topikot es a kijevit nem szabad atengedni az orosz ethniejü es Putinnak a tamado haborujat tamogato usereknek, semmikeppen, es tenyekkel kell a befolyasolo-az olvasokat hülyitö  es szemelyeskedö es sokszor fakekat tartalmazo tartalmaiknak ellent tartani, es en ezt is fogom tenni, amikor idöm van es benezek a forumra.)

 

 

Előzmény: Wic (53)