Boszorka Creative Commons License 2022.09.26 0 0 141005

A baj a kedvetlenül szóban rejlik. Normálisan ez ember. én  többnyire nem, nem kedvetlenül kel fel, mert van valami célja a nappal. Ez lehet bármi, nem kell munkára gondolni. Néha az elvégzendő dolgok is kedvetlenné teszik az embert. Ha nincs dolog, akkor meg a nagy üresség ami előtte tátong.

De mikor normális vagyok, mondjuk nyáron ha süt a nap, akkor soha nem kelek fel kedvetlenül. Mindig van valami célom, ha más nem, hogy olvassak pl. Mostanában pocsék minden reggel. Ma is sötét volt, talán az eső is esett és csak a nagy semmi tátong előttem. No meg a mit főzök holnap örök kérdése.:-((((

Kaja bevásárlás soha nem az esetem, de esőben kifejezetten útálom. A segítségem vásárolna, de nem tudom mit kérjek, mert én személyesen a helyszinen szoktam megihletődni. Szóval elég reménytelen eset vagyok. Ilyenkor kellett régen sürgősen utazást szervezni, az rögvest kibillentett a kedvetlenségből.

 

Mandarinnak ilyenkor a közelben nincs már vagy még szezonja. Elég hihetetlen de Floridában, ahol még a rendszámtáblákon is virágzó narancsok vannak, soha nem kaptunk egy ehető narancsot vagy mandarint, meg más gyümölcsöt se.:-(  Itthon most jön a szilva és remek szőlők kaphatók.

Előzmény: gepesz (141004)